"Промахнулись": Російські військові обстріляли село на Уралі

Російські військові під час навчань обстріляли село Велика Ісангільдіна Челябінської області з важкого озброєння, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався у ніч на 27 липня. Один зі снарядів влучив у сарай, а ще один, пробивши двері житлового будинку, впав у підвал. При цьому на момент інциденту у приміщенні перебувала жінка зі своїм онуком, яка й повідомила про подію у поліцію.

Військові свою причетність до обстрілу заперечують, стверджуючи, що поруч з селом немає полігонів, з яких могли б прилетіти снаряди.

"Так звідки тоді снаряди? Ми що, самі перестрілювалися? Ох і темнять військові. Нас же попереджали, що у цю ніч будуть навчання, навіть оголошення розвісили по селу, а тепер відмовляються", – обурився місцевий житель.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...