Проросійські акції 9 травня в Україні профінансував Янукович - ЗМІ

​У чому полягала "допомога ветеранам" від межигірського втікача і який її обсяг не уточнюється.

Віктор Янукович. Фото:gazeta.ruВіктор Янукович, який впродовж 2010 – 2014 років обіймав в Україні посаду президента, надав допомогу при організації проросійських акцій, які пройшли в Україні у День Перемоги. Про це повідомляє видання golos.ua, передають Патріоти України.

Як ідеться в матеріалі, окрім Януковича, руку до цих акцій також доклали "Союз ветеранів України", Інститут правової політики Олени та Ірини Бережних. Вони провели такі заходи у Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі та інших містах України. Повідомляється, що матеріально посприяв проведенню "масових святкувань Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні" і бізнесмен Олександр Меламуд.

"Допомогу ветеранам надав і [позбавлений звання президента Верховною Радою] Віктор Янукович", - далі зазначається у матеріалі.

У чому полягала ця допомога і який її обсяг не уточнюються.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...