"Прощай, немытая...": У Києві якісно змінились приїжджі з-за кордону туристи

На перших місцях по кількості відвідувачів вже третій рік поспіль Ізраїль, Білорусь, США та Німеччина.
У Києві стало більше іноземних туристів. Фото: РБК.

У 2018 році Київ відвідали 1 мільйон 930 тисяч іноземців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова управління туризму Київської міськдержадміністрації (КМДА) Антон Тараненко, передають Патріоти України.

"На перших місцях вже третій рік поспіль Ізраїль, Білорусь, США та Німеччина. Дуже динамічно розвиваються напрямки з Азії, країн Близького та Дальнього Сходу (Китай, Індія та ОАЕ). А Фінал Ліги Чемпіонів збільшив майже в двічі туристичний потік з Іспанії. Щодо країн Європи, то тут ми бачимо домінування майже на 5% перед країнами СНД", - підкреслив Тараненко.

Він висловив переконання, що до таких результатів призвела популяризація Києва, збільшення кількості авіакомпаній і прямих рейсів до столиці України; лібералізація візового режиму із рядом держав, а також розвиток подієвого туризму.

"Загальний об’єм іноземних візитерів за 2018 рік - 1 млн 930 тис. Щодо внутрішніх візитерів, маємо цифру приблизно на рівні 3 млн осіб", - підсумував голова управління туризму КМДА.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає