Прощавай, Драгобрат: Чиновники розтягують найперспективніший лижний курорт України, прикриваючись селянами (відео)

Останнім часом місцеві мешканці почали помічати на землях популярного курорту кілки, що позначають межі земельних ділянок прямо на лижних спусках.

Ілюстрація:Polnaya.info

Найвищий гірськолижний курорт України "Драгобрат" у перспективі міг би скласти достойну конкуренцію розкрученому Буковелю. Якби не чиновники, що розривають тутешні землі на шматки. Про це йдеться на сайті 24tv, інформують Патріоти України.

Останнім часом місцеві мешканці почали помічати на землях популярного курорту кілки, що позначають межі земельних ділянок. Все б нічого, якби вони не були встановлені прямо на лижних спусках.

Виявилось, що десятки гектарів землі в зонах катання та під витягами чиновники виділили під сільське господарство та садівництво, простішими словами, під городи та пасовища. Відтак, найпопулярніший зимовий курорт Закарпаття опинився на межі руйнування.

Серед власників ділянок – представники рахівської "еліти", брат екс-депутата облради Михайла Бунтушака, а також дружина депутата Закарпатської облради від партії "Відродження" Івана Чубирка.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...