Прощавайте, містер Бонд: Деніел Крейг відмовився від астрономічного гонорару продюсерів Бондіани

Чоловік сказав - чоловік зробив. "Не хочу!" - говорить Крейг. Чим йому так Бонд набрид - невідомо.

Деніел Крейг - чотири з'явлення в ролі Бонда. Фото: novostimira.com.uaБританський актор Деніел Крейг, який виконав роль агента "007" в останніх чотирьох фільмах "бондіани", не збирається повертатися до образу супершпигуна. Творці були готові заплатити актору 68 млн фунтів ($ 98,5 млн), щоб утримати його для участі ще в двох картинах, пишуть Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Після фільму "007: Спектр" Деніел сказав керівництву студії, що остаточно і безповоротно закриває для себе тему Бонда. Творці франшизи спробували умовити актора зіграти ще в двох фільмах, запропонували величезні гроші, але гроші його не цікавили.

Раніше сам Крейг однозначно дав зрозуміти, що не має наміру більше повертатися до ролі агента "007": "Швидше переріжу собі вени, ніж знімуся ще в одному фільмі "бондіани", - напівжартома припустив він.

Повідомляється, що Крейг є найбільш високооплачуваним виконавцем ролі агента 007, а всього за участь в чотирьох фільмах актор отримав близько $ 55 млн. Сумарний бюджет картин про шпигуна за участю британця склав близько $ 800 млн, а всього по світу вони зібрали близько $ 3 млрд. Зйомки останньої картини "бондіани" за участю Крейга проводилися за участю голлівудських кіностудій Metro-Goldwyn-Mayer Picturesі Columbia Pictures в наймальовничіших місцях Великобританії, Італії, Австрії, Мексики і Марокко.

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...