Просто граючись іграшками, п'ятирічний хлопчик вже заробляє мільйони (відео)

П'ятирічний Райан є одним з найбагатших блогерів серед дітей. За один місяць він заробляє приблизно 1 млн доларів.

Маленький мільйонер Райан. Скріншот.

Півтора роки тому мама маленького Райана створила на YouTube канал для свого сина, який назвали "Ryan ToysReview". Маленький хлопчик зацікавився оглядами іграшок в Інтернеті, і запитав маму, чому інші діти є на YouTube, а його немає, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тоді ми і вирішили спробувати, і відвели сина в магазин за його першою іграшкою для огляду на YouTube-каналі. Здається, це був поїзд-конструктор", - згадує мама Райана.

Тривалий час огляди Райана не набирали великої кількості переглядів. Тоді батьки хлопчика вирішили зняти відео, в якому Райан розпакував відразу 100 іграшок. Нестандартний підхід дав свій результат, - відео з сотнею іграшок зібрало понад 568 мільйонів переглядів.

Тепер п'ятирічний Райан є одним з найбагатших блогерів серед дітей. За один місяць він заробляє приблизно 1 млн доларів.

"Мені довелося залишити роботу в школі і повністю зануритися в зйомки і монтаж", - розповіла його мати.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...