Просто неймовірно: У мережі показали політ українського винищувача на наднизькій висоті (відео)

Політ був здійснений на СУ-24МР, модифікації літака, призначеній для ведення комплексної всепогодної розвідки вдень або вночі на глибині до 400 км за лінією бойового зіткнення військ.

Політ українського Су-24. Фото: скріншот з відео.

Українські пілоти продемонстрували свою майстерність, здійснивши політ на літаку СУ-24 на наднизькій висоті. Відповідне відео опублікував на Twitter сторінці Вася Барабаненко, передають Патріоти України.

Як зазначає автор поста, політ був здійснений на СУ-24МР, модифікації літака, призначеній для ведення комплексної всепогодної розвідки вдень або вночі на глибині до 400 км за лінією бойового зіткнення військ.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...