Просто вбивчі знижки: Після п'ятигодинного шопінгу китаєць викинувся з 7-го поверху

​Чоловік не витримав тортур примірками.

На місці інциденту. Фото: naij.com.

38-річний житель китайської провінції Цзянсу (Jiangsu) - Тао Сяо (Tao Hsiao) - прийшов зі своєю подругою в торговий центр, щоб заздалегідь зробити різдвяні покупки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Китаєць покірно супроводжував свою подругу під час численних примірок вбрання і взуття, але через кілька годин поневірянь по всіляких відділах його терпіння стало виснажуватися. Коли ж загальний час походу перевищив п'ять годин, втомлений Тао зрозумів, що більше він не зможе витримати і запропонував дівчині повернутися додому.

Його слова стали причиною запеклої суперечки: любителька шопінгу заявила Сяо про намір відвідати ще один магазин, на що він відповів категоричною відмовою.

Сварка привернула увагу інших відвідувачів торгового центру, які потім розповіли про почуте місцевим журналістам.

"Чоловік сказав їй, що через звалені на нього мішки він більше не в силах пересуватися, але дівчина наполягала на відвідуванні магазину зі знижками на взуття. Тоді він досить голосно зауважив, що того взуття, вже є у панянки, вистачить їй на все життя і немає сенсу витрачати гроші на нові пари. І ось тут дівчина почала кричати на чоловіка, називаючи його скнарою, який зіпсував їй Різдво ", - згадав один з очевидців.

Як тільки китаянка перервалася, щоб перевести подих, її обранець кинув сумки на підлогу і зістрибнув з балкона сьомого поверху торгового центру.

Під час падіння чоловік врізався в різдвяні прикраси, а потім впав на підлогу. Трагічна розв'язка конфлікту шокувала покупців і викликала напад паніки, що став причиною масової втечі з торгового центру.

На місце події одразу прибули співробітники аварійних служб, але їм не вдалося врятувати Тао - самогубець помер відразу після падіння.

"Насправді він приземлився на один з кіосків і лише потім впав на підлогу, - зазначив торговий представник. - Його тіло було швидко прибрано, щоб не травмувати психіку і без того наляканих людей".

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...