Просто впав на бруківку: Під час показового заходу у Труханова миттєво підкосило здоров'я

Соратники мера вважають, що напад пов'язаний з серйозними нервовими перевантаженнями.

Геннадій Труханов. Фото:http://www.048.ua/

Мер, який не подавав виду, що йому погано, поговорив з робітниками і городянами, а під час виступу представників підрядника - просто впав. В Одесі, на Тираспольській площі, під час інспекції, Геннадій Труханов знепритомнів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий сайт 048.ua.

Мер, який не подавав виду, що йому погано, поговорив з робітниками і городянами, а під час виступу представників підрядника - просто впав. Його підхопили підлеглі. На місце події викликали швидку, яка відвезла мера в міську лікарню №1. Вже через годину керівник з'явився на робочому місці.

Соратники мера вважають, що напад пов'язаний з серйозними нервовими перевантаженнями: останніми тижнями Геннадій Труханов намагається "розрулити" ситуацію навколо аеропорту. Криз трапився на наступний день після повернення мера з Києва.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...