Просто збіг? У смерті Каденюка помітили містичну деталь

Брат-близнюк першого українського космонавта Леоніда Каденюка, який помер вранці 31 січня, раніше загинув за схожих обставин, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Про дивний збіг журналістам розповів найближчий друг Каденюка. За його словами, три роки тому брат-близнюк Героя України загинув так само раптово під час пробіжки.

Перший космонавт незалежної України помер під час ранкової пробіжки парком у Києві. Швидка приїхала менше ніж за 10 хвилин, однак врятувати чоловіка не встигли. Попередньою причиною названо ставсерцевий напад.

В останню путь Каденюка проведуть у п'ятницю, 2 лютого. Церемонія прощання відбудеться в Клубі Кабінету Міністрів (вул. Інститутська, 7) із 11:00 до 13: 00.Похоронят Героя України на Байковому кладовищі Києва о 14:00.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...