Просто звичка: Депутат-"єдинорос" в Росії обікрав пасажира в аеропорту

Депутата затримали в Москві, йому висунуто звинувачення.

Ілюстрація: sprotyv.info

У петербурзькому аеропорту "Пулково" (Росія) депутат Держради Чувашії, член регіональної Політради партії "Єдина Росія" Кіяметдін Міфтахутдінов вкрав у пасажира сумку з грошима, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Mash.

Поліцейські вирахували злодюжку по камерах спостереження і затримали вже в Москві.

У викраденій сумці грошей виявилося небагато, всього 400 доларів. При затриманні Міфтахутдінов запевняв поліцейських, що сталося непорозуміння і він "віддати якраз хотів". Поліцейські депутату не повірили і порушили стосовно нього кримінальну справу.

На заяви Міфтахутдінова про те, що він депутат, поліцейські відзначили, що це не є "виправданням для крадіжки". Відзначається, що 64-річний Кіяметдін Садиртдіновіч Міфтахутдінов очолює ТОВ "Газпром Міжрегіонгаз Чебоксари" і ВАТ "Газпром газорозподіл Чебоксари".

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...