"Простий підхід": MARUV зробила нову заяву про гастролі в Росії після скандалу з "Євробаченням"

Переможець національного відбору на "Євробачення-2019" Maruv розповіла про ставлення до гастролей у Росії після відмови від участі в міжнародному пісенному конкурсі, повідомляють Патріоти України.

"У мене простий підхід: я б хотіла, щоб про мою творчість дізналося якомога більше людей у всьому світі і не бачу сенсу встановлювати штучні кордони для музики", - заявила співачка. Артистка відмовилася обговорювати пропозиції про участь у конкурсі від інших країн.

"Не вважаю це темою для обговорення, так як питання про участь від будь-якої іншої країни для мене закрито", - заявила вона. Maruv також прокоментувала запрошення в Росію на вечірку на честь Євробачення. "Як з'ясувалося, до "Євробачення" я вже не маю жодного відношення, хоча шкода, вечірки у них завжди проходять на найвищому рівні", - зазначила співачка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...