"Простит*тки 8 Марта": "Пом'яті" "язики Кремля" Скабєєву і Захарову висміяли за святкові світлини

Дві дуже не порядні московські дами намагаються тримати свою популярність будь-яким чином

Офіційний речник МЗС РФ Марія Захарова і пропагандистка Ольга Скабєєва привітали росіян з 8 березня, опублікувавши особисті знімки, зазначають Патріоти України. На своїй сторінці в Instagram Захарова виклала фото з квітами, тоді як Скабеева опублікувала Селфі в затемнених окулярах.

Політолог Олексій Голобуцький висміяв росіянок за зовнішній вигляд, натякнувши, що вони недостатньо добре виглядають.

"Товстий шар штукатурки, щоб замаскувати наслідки вчорашнього бенкету з "ідеологічно близькими" дипломатами, полірнутися зсередини пивом і зверху перекисом для "свіжого блонда". Ось і готовий "святковий образ зразкової російської жінки", - прокоментував він фото Захарової.

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

Не менш жорстко він відреагував на знімок Скабєєвої: "Що ж вони всі до такої міри пом'яті? Тут не окуляри затемнення треба, тут зварювального щитка не вистачає, щоб все прикривав".

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото

"Такі пом'яті": Скабєєву і Захарову висміяли за весняні фото


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...