Просили "русскій мір"? Тримайте! Мережу шокували свіжі ціни в Криму (фото)

Свіжі ціни на продукти з ринків окупованого Криму здивували користувачів мережі. Так, на своїй сторінці у Twitter блогер RoksolanaToday&Крым опублікував фотографії цінників овочів і фруктів на севастопольському ринку "Чайка", повідомляють Патріоти України.

Виявилося, що ціна буряка перевищує вартість персиків. "Севастополь. Шок гардемаринів! "Свекла"на ринку Чайка дорожча за помідори і дорівнює персикам! Бо "вана не бурячок", - написано в пості блогера.

Так, за кілограм помідорів у Криму доведеться заплатити від 35 до 50 рублів (15-21 гривень). Персики будуть коштувати 65 рублів (27,5 гривень). Ціна буряка - 75 рублів за кілограм (близько 38 гривень). Відзначимо, що на ринках Феодосії овоч, необхідний для приготування українського борщу, дешевший і буде коштувати близько 15 гривень за кілограм.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...