Проти Коломойського відкрили справу про хабарництво - Ситник

Мова йде про період 2003-2004 років, уточнив голова НАБУ.

Ігор Коломойський. Фото:www.sport-express.ua

Антикорупційні органи України розслідують справу стосовно бізнесмена Ігоря Коломойського за підозрою в дачі хабара. Про це повідомив глава Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За його словами, справу витребував антикорупційний прокурор. Він додав, що Коломойський, нібито давав хабара ряду чиновників. "Мова йде про період 2003-2004 років", - сказав Ситник.

Глава НАБУ не розповів деталей цієї справи. Разом з тим, сам Коломойський під час перебування головою Дніпропетровської обладміністрації заявляв, що в 2004 році перераховував по $5 млн на місяць на рахунки, пов'язані з екс-президентом Леонідом Кучмою і його зятем, бізнесменом Віктором Пінчуком, за право керувати компанією "Укрнафта".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...