Проти політики Кремля та Путіна "без трусів": У Росії активістки роздяглися до гола, протестуючи проти пенсійної реформи санкційної "недонаддержави" (фотофакти)

У російському Ростові-на-Дону місцеві активістки влаштували флешмоб, сфотографувавшись на вулицях міста без одягу і з плакатами "Обібрали до трусів".

Флешмоб організували учасниці партій "Громадянська ініціатива" і "Яблуко" Анастасія Шевченко і Марія Кривенко. Вони розповіли місцевим журналістам, що рішення висловити протест саме таким чином з'явилося після відмови адміністрації міста в проведенні звичайного мітингу. Повідомили дівчата через Facebook, зазначають Патріоти України.

"Ми зверталися в адміністрацію як фізичні особи, а не представники партії. Згодні були 6 липня вирушити з мітингом в Левенцовку, знаємо, що через чемпіонат зараз можна висловлювати свою думку тільки там. Але нам не дали і цього майданчика, сказали, що 6 липня вона зайнята з 7:00 до 17:00", - розповіла Анастасія Шевченко.

Тоді дівчата вирішили буквально показати населенню, що уряд залишає своїх громадян "без трусів". За словами Анастасії, своїм виходом ростовчанки хотіли привернути увагу і до ряду інших проблем - підвищенню тарифів ЖКГ, зростання інфляції і подорожчання продуктів.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...