Провести в останню путь героя: У Дніпропетровську поховають бійця, загиблого під Іловайськом

"Друзі мої, прошу вас вшанувати пам'ять цього неймовірного хлопчини, який загинув під Іловайськом", - закликали у соцмережах.

Ілюстрація: ЖЖТіло бійця ідентифікували за допомогою ДНК-експертизи. Про це у своєму "Фейсбуці" пише Irina Badanova, повідомляють Патріоти України.

"Багато разів я бачила, як зустрічають своїх земляків, що загинули на Донбасі: люди годинами чекають сумний кортеж, вони запалюють свічки і лампадки, а потім стають на коліна... Я бачила це на Житомирщині, на Волині, на Полтавщині. І ніколи не бачила в моєму рідному місті. Друзі мої, прошу вас вшанувати пам'ять цього неймовірного хлопчини, який загинув під Іловайськом. Тільки зараз його опізнали по ДНК-експертизі. Прощання відбудеться у середу, 20 квітня, на лівому березі: проспект "Правди", будинок 104 (район "Пентагону"). Прийдіть о 12 годині. Просто прийдіть", - пише жінка.

Боєць буде похований на Краснопільскому кладовищі. Герман Абашин – боєць 93-ї бригади загинув при виході з Іловайського котла в селищі Новокатеринівка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...