Проводжала бійців на бій із синьо-жовтим прапором: У мережі розповіли, як склалася доля юної патріотки з Донбасу (фото)

У грізному 2014 році дівчинка зі сльозами на очах 4 місяці щодня проводжала українських бійців на передову. З неї глузували однолітки і ненавиділи уражені російською пропагандою дорослі. Однак Євдокія не звертала на те уваги.

Як наразі виглядає дівчина, яка чотири роки тому проводжала у бій за Донбасукраїнських вояків, загорнувшись в український прапор. За ці роки, поки йшла війна, патріотка виросла і навіть вийшла заміж, радісно повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення у Facebook Надія Хміль.

"Дівчинка під час війни підросла, розцвіла і сьогодні, в день Євдокії і день Добровольців (14 березеня - Ред.), Вийшла заміж. Щастя в любові та злагоді нашим молодятам! Будь щаслива, дівчинко!" - написала пані Надія.




На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...