Провокації на "Євробаченні": співачка Руслана розповіла, як її чоловіка намагався дискредитувати пранкер- провокатор

Відомому продюсеру Олександру Ксенофонтову, який є головою українського журі міжнародного пісенного конкурсу запропонували по телефону "дружнє голосування" в журі "Євробачення".

Олександр Ксенофонтов та Руслана. Фото:vesti-ukr.com

Співачка Руслана Лижичко розповіла, що її чоловіка, відомого продюсера, голову українського журі міжнародного конкурсу пісні "Євробачення 2016", Олександра Ксенофонтова спробував "розвести" пранкер-провокатор. Про це Руслана написала пост-попередження в Facebook, в якому розповіла подробиці інциденту, інформують Патріоти України.

Як зауважила зірка, її чоловікові дзвонив чоловік, який представився колишнім керівником Меджлісу Мустафою Джемілєвим і запропонував "дружнє голосування" в журі "Євробачення".

"Публікую дзвінок, який ми встигли записати, коли Сашкові в черговий раз подзвонили з пропозицією "дружнього голосування". З дозволу Мустафи Джемілєва, якому я розповіла цю історію, я викладаю інформацію з іменами і прізвищами", - повідомила Руслана.

Вона пояснила, що той, що дзвонив, намагався спровокувати Олександра, як голову українського журі "Євробачення", на "солідарне голосування" в конкурсі трьох країн.

"Ми викладаємо ці матеріали та інформацію, щоб попередити провокації, які можливо трапилися і з іншими членами журі інших країн", - підкреслила співачка.

Руслана зазначила, що їй довелося опублікувати ці дані, щоб надалі запобігти дискредитації України і самого європейського конкурсу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...