Провокації почалися? В Івано-Франківську під пішохідний міст на міському пляжі заклали вибухівку (фото)

Про підозрілий предмет, помічений під мостом, правоохоронців повідомив місцевий житель.

Фото: ФБ

Співробітники Служби безпеки України виявили в Івано-Франківську вибуховий пристрій під пішохідним мостом. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Повідомлення про підозрілий предмет під пішохідним мостом в обласному центрі через річку Бистриця-Солотвинська в село Загвіздя надійшло від місцевого жителя.

"Вибухотехніки виїхали на місце і виявили під мостом справжній вибуховий пристрій - тротиловий заряд із детонатором з годинниковим механізмом", - зауважили у спецслужбі. Вибухотехніки знешкодили небезпечну знахідку на місці, підірвавши її.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, в рамках якого буде призначено ряд експертиз та встановлені обставини події. СБ України висловлює подяку громадянам за всі повідомлення, що надходять на "гарячу лінію", та закликає бути пильними.

Нагадаємо, раніше автомобілістів Києва попередили про серйозну небезеку.втомобілістів Києва попередили про серйозну небезеку.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...