Провокації тривають: Вночі невідомі підпалили двері Інституту національної пам'яті

Зловмисників шукають.

Ілюстрація: ntktv.uaУ ніч на 1 березня невідомі підпалили двері "Українського інституту національної пам'яті" у Києві. Про це повідомив керівник цієї установи Володимир В’ятрович у Facebook, передають Патріоти України.

"Вночі невідомі підпалили двері до "Українського інституту національної пам'яті". Цього разу "візиток" не залишили", – написав він.

"Нас не залякати", – додав В’ятрович. 16 лютого двері "Українського інституту національної пам'яті" облили кров’ю з нутрощами, тоді біля входу залишили наклейки з написом "Слов'янська варта".

Спершу думали, що то фарба.

Того ж дня була спроба нападу на В'ятровича.

Це сталося перед його звітом.

Керівник київської поліції Андрій Крищенко тоді повідомив, що за спробу нападу на В'ятровича поліція затримала трьох осіб.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...