Провокація: Біля кордону з Росією українцям розіслали фейкові СМС від імені Міноборони

На кордоні з Російською Федерацією жителям Сумської області розіслали фейкові повідомлення від імені Міністерства оборони з пропозицією прибути до найближчої військової частини, повідомляють Патріоти України.

Речник МО Олексій Чернобай написав у Facebook, що повідомлення надсилали, зокрема жителям Путивлівського району області.

"Зазначена інформація є ніщо іншим, як провокацією, які регулярно спостерігається в районах зі спільним державним кордон з РФ та в населених пунктах розташованих уздовж лінії розмежування", - додав Чернобай.

Міноборони стверджує, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень, а ЗСУ ніколи не вдавалися до подібних заходів.

"У зв'язку з мобілізацією, Вам потрібно негайно прибути до військової частини по місцю проживання. У разі ігнорування протягом 3 діб, Ваші відомості будуть передані до суду. З повагою Міністерство Оборони України", - розіслали українцям.

"Є чимало прикладів розсилки спам-повідомлень російсько-окупаційними військами та незаконними збройними формуваннями", - повідомили у відомстві. Такий "інформвплив" у МО назвали проявом "гібридної" агресії Росії проти України.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...