Провокація пропаганд*нів": Російське ЗМІ запустило фейк про Усика перед фіналом WBSS (фото)

Російське спортивне видання "Спорт Экспресс" вдалося до провокації перед фінальним поєдинком Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим, повідомляють Патріоти України.

У стрічці ЗМІ з'явилася новина про те, що нібито на прес-конференції перед боєм "Усик жорстко відповів українським журналістам з приводу Криму". Питання полягало в наступному: "Кримчани - це Україна?"

Варто зазначити, що 16 липня Усик тільки прилетів до Москви і в жодних прес-конференціях участі поки не брав.

Пряма мова нашого чемпіона дослівно скопійована з новини українського ресурсу sport.ua від 18 січня 2018 року. Саме в той день Олександр спілкувався з представниками медіа у Києві перед півфінальним поєдинком WBSS з Майрісом Брієдісом.

Бій Усик - Гассієв має відбутися в Москві у ніч з 21 на 22 липня.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...