Провокація? У будівлю "Київміськбуду" стріляли з гранатомета (фото, відео)

У Печерському відділку поліції Києва заявили, що близько 02:00 ночі надійшло повідомлення про вибух на вулиці Омеляновича-Павленка, туди терміново відправилась оперативно-слідча група.

Фото: hromadske.uaУ будівлю "Київміськбуду" у Печерському районі столиці (вулиця Омеляновича-Павленка 4/6) стріляли з ручного протитанкового гранатомета, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське".

Інцидент стався близько другої ночі. Невідомі поцілили у відділ продажів "Київміськбуду", там, зокрема, виявлено хвостовик снаряду.

Одразу біля відділу продажів "Київміськбуду" розташований ресторан "Хмелі-сунелі", бокова частина якого також пошкоджена пострілом. Повідомляється, що відстріляний тубус гранатомета лежить через дорогу від будівлі.

На тубусі спиляні номери, тому його походження неможливо встановити. На місці присутні щонайменше чотири автомобілі поліції.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...