Причина - не професійного характеру: Стало відомо, чому Ека Згуладзе зібралася у відставку, - ЗМІ

Причини звільнення носять особистий характер, окрім того, незабаром у відставку ще й може піти Хатія Деканоїдзе.

Ека Згуладзе. Фото:www.bbc.com

Перший заступник глави МВС Ека Згуладзе подала у відставку. Про це повідомив високопоставлений чиновник з Нацполіціі, передають Патріоти України з посиланням на сайт Страна.

За його словами, вже з понеділка Згуладзе не виходить на роботу. "Так, це правда - Ека Згуладзе написала заяву і подала у відставку. З цього понеділка вона не виходить на роботу. Але причина не стільки в проблемах професійного плану.

Хоча і вони є, скільки в особистому плані - Згуладзе чекає дитину, а оскільки сім'я її живе за кордоном, вона просто хоче до неї повернутися", - повідомило джерело.

Крім цього, в МВС ходять чутки, що і глава Нацполіціі Хатія Деканоїдзе також на межі звільнення. За словами співрозмовника видання, таке рішення Деканоїдзе може прийняти через конфлікт всередині міністерства.

"Хатія може піти, як раз, з політичних причин. Вона підтримує продовження переатестації, а керівництво МВС налаштоване спустити цей процес на гальма після низки скандалів", - повідомило джерело в МВС.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...