"Пригоди "русскагаварящего" в Чернівцях, або Тут у Скабєєвої стався б інфаркт", - Фашик Донецький (фото)

"Нещодавно побував у страшному місці. Точніше дуже страшному. Тут у Скабєєвої стався б інфаркт за хвилин 10: мене занесло в одне з наймальовничих та найжорстокіших місць Західної України - у Чернівці", - пише у своєму блозі Фашик Донецький, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Не хочу довго описувати те, як проїзжав блокпости придурків, все як завжди: двуногі динирійнуті одоробла з завищеною самооцінкою до сих пір намагаються показати те, шо вони не просто пиздоглуздуваті алкоголіки, а супер бійці загону, який спеціалізується на протистоянні монстрам з планети чінгачкукія, хоча насправді вони були, є і залишаться тупим гарматним м’ясом з інтелектом як у футбольного м’яча. Але не будемо про дебілів, опишу коротко враження про Чернівці.

Як справжня сука, я спеціально до всіх звертався на російській. Нахуй ніде не послали, зуби цілі, не побили, не читав ніхто моралі про мову, якою спілкуюся. Всім на тебе начхати, просто будь людиною та не мели дурниць і все в тебе буде добре. Всі люди кудись спішать. Куди ви спішите? Не розумію. В Донецьку так люди спішать додому, коли обстріл іде.

Шибениці. Тут мене чекала халепа - нема ніде. Неподобство, сука - жодної шибениці не знайшов в місті для рюцкагаварясчих. Абідна.

Підвали сбУ - це окрема зрада. Чесно, ходив і шукав годин шість ті підвали, думав по вереску рюцкагаварясчєй чєлюсті знайду ті святі місця, але… Кляті біндеравци фсьо надьожно спряталі. Зрадааааа! Зрадище. Зрадашопіздєц.

Якшо порівнювати рух транспорту в Чернівцях і Донецьку - це те саме, шо порівнювати рух транспорту в Антарктиді та Парижі. Досі не зрозумів, куди ті люди спішать після 9 години вечора, в Донецьку лише на таксі є шанс в цей час доїхати додому. Хунта, одним словом, мучить бідних жителів як тільки може.

Якшо в Донецьку одне з найвживаніших слів на об’явах «аренда», то в Чернівцях - «потрібні на роботу». От так Хунта загібаєцца, роботи валом. Румуни. Румуни в Чернівцях є. Проте я не розумію Хунту: пачєму нє бамбім Чернівці як Донецьк, вони ж на румунській розмовляють? В Чернівці треба запросити пиздоту з рос тв, терміново. Навіщо? Шоб зламати придуркам пропагандонам мозок, хай побачать як Хунта прітєсняєт румунів.

Парк Щербакова. Точніше Інститут ім Федьковича. Це просто бімба. Для жителів окупованих поясню простіше - от то шо на фото побудовано в 1875 році, коли парка Щербакова ше в проекті не було. Дуже круте місце, спогадів отримав на все життя.

Продукти. Багато, дешево в порівнянні з Донецьком, широкий асортимент. Ціни не зрівняти з Донецьком. Зустрівся з Легендою. Маю бажання набити морди мінніхуя, що мастурбують на мертвих Героїв України. Дебіли, сука - поряд з вами зараз живуть живі Легенди, в порівнянні з якими американські морські котики - це гопота з лупиздиками в спортивних штанях абібас. Довбана звичка мастурбувати на мертвих Героїв мене особисто бісить. Дістали.

Дороги робляться, містом хтось займається. Не знаю хто там у них головний в місті, але видно шо то все робиться не для показухи чи для камер рос тв. Так, в місті є шо вдосконалювати, проте робота іде. Це радує.

Бандерівці. Вони всюди. Ходять з кацапошукачами і вдень, і вночі. Де ходять не знаю, але вони полюбому десь є - я жодного разу не був зупинений поліцією для перевірки документів по причині «бо я так хочу, а ти сука ніхто».

Посиділи с товаришем в чернівецькому розважальному комплексі Бартка. Зрада. Крові немовлят не принесли випити, я так сподівався шо принесуть таку очікувану чарку елітного напою. Неподобство.

Доречі, чернівецькі Бандерівці настільки звірі, що коли з ними розмовляєш на російській, то на цем їм піхуй. Зовсім. Абсолютно. Нєрви как канати чи шо.

Мене в принципі в плані дебілізму важко вразити після Донецька, проте… Проте Чернівцям це вдалося. Точніше не місту, а його колишній мешканець.

Чесно, я все розумію прекрасно по Донецьку - там пропаганди України не було. Проте… Проте я так і не зрозумів, якого біса колишня мешканка Буковини Куц Оксана поїхала в Донецьк защіщать когось там від когось там. Сукааааа, чернівецька вата - це як ковбой з тамбова - звучить тупо і пиздоглуздувато водночас.

Але повернемося до чернівецької ватанутої, оксанки-абізянки. Товариш, з яким ми сиділи і пили кровь руцкагаварясчіх, трохи розповів мені про цей двуногий непотріб[оксанку-ватанку]. Спілберг стільки не вип’є, шоб написати подібний сценарій пройобаного життя.

Коротше кажучи, оксана куц до 2013 року працювала на одній з чернівецьких фірм і не подавала ніяких симптомів того, шо ії покусав кісельов. Але… Як виявилося, оксанка не носила шапку зимою і тому відморозила собі все в голові. Ну, тобто захворіла на менінгіт і не лікувалася.

Питання: от ти живеш в Чернівцях, якого біса тобі їхати в Донецьк, шоб захищати рюцкегаварясчіх, бо ти тв передивилася? Не розумію, чесно. Але оксанка ватанка пааааапізділа в Донецьк шоби зашищадь шахтьороф.

На початку 15-го року сміховисько з Буковини знайомиться з важдьом всєя ніхуя, тобто сомалі - гиві і після того приймає присягу на «вірність динири». По 10-бальній шкалі їбанутості, як на мене, цей вчинок заслуговує мінімум на 15 балів.

Але і це ше не все. Оцініть ступінь пиздоглуздуватості оксанки: присягнути на «вірність динири» повпливав кацап Рустам, іхтамнєт. Шо в голові у оксани я не знаю, проте приміщення там явно в аренду здають. Рустам, до речі зараз у в’язниці в окупації, бо застрелив цивільного, який йому не сподобався.

Кохання з кацапом не склалось у ватної буковинки. Шо дєлать? Правильно, треба помститися клятим біндерам за то шо кацап дебіл. Коротше кажучи, сміховисько з Буковини перейшло спочатку в розвідувальний підрозділ оккупантів, де була спочатку розвідником, а потім снайпером. Скільки дитячих і батьківських сліз на її совісті не знає ніхто.

Свої «досягнення» пиздоглуздувате створіння постійно викладало в соцмережах, де воно позувало то із снайперськими гвинтівками, то з автоматами, то на фоні «свіжекуплених» в найближчому супермаркеті танків.

Йобнуте не кається, воно ловить кайф від свого заняття. Оксана досі воює за динири.

Але є і добрі новини - на Буковині її чекає піздєц у засідці. Оксанка-ватанка заочно засуджена до 11 років, тому навряд чи побачить батька і брата,що досі проживають в Чернівцях. Як я зрозумів, всі біди оксани через кацапа, що зламав життя і дівчині, і собі. Курва, тупа та оксана - Шевченко ж писав «кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями». Чи може хатєлась любві бальшой і чістай чернівецькій ваті? Не розумію, це ватологіка, тут наука безсильна.

Закінчити хотілося б просто: жителі Чернівців, яких ніби прітєсняют та совкодрочери, закрийте балаболки. Інакше будете мати комендантську годину в місті та придурків зі зброєю на вулицях. Русскій мір - це не щебінь зі смаком апельсину. Це розруха. Це війна. Це вбивста. Цініть те, що маєте. Кінець".

Джерело: fashikdonetsk.com

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...