"Приголомшені": На вбивство правозахисниці Ноздровської відреагували США

Ноздровській погрожували, й вона повідомляла про це поліцію.

Скріншот

У посольстві США відреагували на вбивство відомої української правозахисниці Ірини Ноздровської, повідомляють Патріоти України.

"Приголомшені та засмучені вбивством правозахисниці Ірини Ноздровської. Висловлюємо наші найглибші співчуття близьким та родичам. Винні мають бути притягнуті до відповідальності", - йдеться в заяві посольства.

Як відомо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, розшук якої почали 30 грудня.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у с.Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Росошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію.

27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

За словами близьких і знайомих, Ноздровській погрожували, й вона повідомляла про це поліцію.

Активісти дізналися від поліції, що основною версією у справі вбивства юристки Ірини Ноздровської є можлива причетність до злочину родичів Дмитра Россошанського.

Усього правоохоронці розглядають чотири основні версії вбивства юристки.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...