Приголомшливі цифри! Вчені підрахували, скільки часу крадуть у людей смартфони

Смартфони забирають у сучасної людини занадто багато часу, стверджують аналітики дослідницької компанії TNS, повідомляють Патріоти України.

Вони підрахували, скільки часу витрачає середній користувач на мобільний пристрій протягом року. Щодня власник комунікатора користується його функціями протягом 3,2 години, а в рік це виливається в 49 днів. У дослідженні брали участь жителі Австралії у віці 16-30 років.

Вивчивши отримані відповіді, фахівці зробили висновок, що щодня на екран свого гаджета користувач дивиться в середньому 150 разів на день. Людина, який обзаведеться смартфоном у 16 років, до 80 років проведе за ним більше 8 років.

За результатами дослідження, 63% користувачів переглядають стрічки повідомлень у соцмережах, близько 50% дивляться ролики. Перед сном майже всі власники смартфонів заходять в інтернет. Не менш популярним вважається і почати день з перегляду новин або соціальних мереж.

Глава TNS Алістер Літвуд відзначив важливу характеристику сучасних користувачів - вони постійно розважають себе, "дивляться відео або читають смішні історії".

На його думку, це позбавляє спілкування з реальними людьми, може привести до руйнування стосунків з родиною і друзями: "Всі стикалися з тим, що при зустрічі за обіднім столом половина перевіряє свої телефони... Насолоджуйтесь сходом сонця і не відповідайте на електронні листи по роботі о 6 ранку".

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...