Пригрозив зброєю: У Харкові військовий викрав авто разом з водієм

Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Фото: ФБ

У Харкові 22-річний військовослужбовець викрав ВАЗ разом з водієм, який перебував в салоні автомобіля, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Інцидент стався біля одного з будинків по вулиці Гвардійців-залізничників. Зловмисник відкрив двері припаркованого автомобіля і попросив водія відвезти його в особистих справах. Але чоловік відмовився виконувати прохання військового. Тоді військовий став погрожувати водієві застосуванням зброєю і змусив пересісти на місце пасажира. Зловмисник сів за кермо і поїхав з місця події.

Через деякий час автомобіль був зупинений патрульними. Військовий затриманий і йому вже оголошено про підозру за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає 12 років позбавлення волі.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...