Прикидався АТОшником: У Києві провчили нахабного "гастролера" (фото)

Користувачі мережі зазначили, що також бачили цього чоловіка на метро "Дарниця" і в переході на Майдані.

Фото: ЗМІ

У Києві помітили чоловіка, який видавав себе за військового і просив у перехожих милостиню. Як зазначив Олексій Петров на своїй сторінці в Facebook, шахрай "працював" на станції метро "Чернігівська", повідомляють Патріоти України.

"Ні-ні, він не АТОшник звичайно, просто тітка штани подарувала. Ні, і не військовий, просто тітка штани подарувала. Представився і дав три хвилини часу для розчинитися у просторі. Коп допоміг йому виконати поставлене завдання!" - написав він.

"Метро "Дарниця" ще. У нас на новому виході тинявся", "Не бачив на Чернігівській. Побачу - проситиме на іншій станції в наступний раз і пакет в зубах носитиме. Руки зламані будуть", - прокоментували користувачі.

"Цей гастролер вже по всій Україні їздить і просить милостині. Всі його проганяють і здають у відділ поліції", "Безсовісний", "Хитрий алкаш", - обурилися коментатори.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...