Принципово новітнє виробництво: Київський бронетанковий завод нарощує потенціал

​Дуже гарна новина, бо налагоджене виробництво оборонної галузі це запорука безпеки країни.

ДП “Київський бронетанковий завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, змонтував абсолютно новий цех для виробництва корпусів для БТР-3. Для цього підприємство організувало сучасне складально-зварювальне виробництво.

Завдяки налагодженню нового етапу виробництва, ДП “Київський бронетанковий завод” отримав можливість принципово, в рази, наростити виробництво, скоротити витрати та закласти новий технологічний потенціал підприємства. Це є ще одним важливим кроком у розвитку українського виробництва бронетанкової техніки.

Зазначимо, що у квітні цього року “Київський бронетанковий завод” передав Національній гвардії України
бронетранспортери БТР-3Е1.

Ці бронемашини оснащені чотиритактним 6-ти циліндровим дизельним двигуном Deutz BF6M1015CP і автоматичною трансмісією Allison типу 3200SP.

Нагадаємо, що ДП “НТК “Завод точної механіки”, який входить до складу ДК “Укроборонпром”, на початку грудня достроково виконав державне оборонне замовлення та поставив останню партію гармат до військових частин Міністерства Оборони України.

Опублікував: Лука Радванський

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає