Прислуговувала Кремлю: У Москві зникла скандальна українська журналістка

Відома львівська журналістка Олена Бойко, яка втекла з України, зникла в Росії. Про це розповіла у Facebook дружина російського журналіста Юлія Норкіна з посиланням на заяву зниклої доньки, повідомляють Патріоти України.

"О 9:30 ранку прийшов дільничний з двома у формі й одним цивільним, сказали, що їй потрібно пройти у відділок на кілька запитань. Вона одяглася й пішла з ними. Через кілька годин прийшов поліцейський, але подруга побоялася відкрити двері, бо мама попереджала взагалі нікому не відчиняти. Потім виявилося, що телефони вона залишила вдома, і з цього часу її досі немає й жодних ознак існування", – розповіла донька Бойко.

Коли вона почала телефонувати за всіма відомими номерами, у відділку сказали, що її немає. Потім повідомили, що Бойко відвезли у ФСБ. "Підсумок сьогоднішнього ранку за інформацією, що у ФСБ її немає й не була ніде зареєстрована", - йдеться у повідомленні.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...