"Пристрасті" на Донбасі: Під час сварки двох родин чоловік перестріляв 3 жінок і підлітка (фото)

У Слов’янську під час конфлікту між двома родинами, який виник на сімейно-побутовому грунті, 53-річний чоловік поранив із травматичної зброї трьох жінок та неповнолітнього. Про це 11 березня заявляє прес-служба поліції Донецької області, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що 8 березня під час сварки зловмисник зробив декілька хаотичних пострілів, в результаті чого три жінки віком 26, 33 та 47 років та 16-річний хлопець отримали поранення гумовими кулями.

"На місці події поліцейські виявили дві гільзи калібру 9 мм і кулю. А вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет та бойовий пістолет Макарова, який був викрадений з будівлі міського відділу міліції під час його захоплення терористами в 2014 році", - повідомляють правоохоронці.

53-річному жителю Слов’янська правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Крім того правоохоронці відкрили кримінальне провадження через незаконне зберігання зброї за ч. 1 ст. 263 "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" ККУ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...