"Пристрасті" на Донбасі: Під час сварки двох родин чоловік перестріляв 3 жінок і підлітка (фото)

У Слов’янську під час конфлікту між двома родинами, який виник на сімейно-побутовому грунті, 53-річний чоловік поранив із травматичної зброї трьох жінок та неповнолітнього. Про це 11 березня заявляє прес-служба поліції Донецької області, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що 8 березня під час сварки зловмисник зробив декілька хаотичних пострілів, в результаті чого три жінки віком 26, 33 та 47 років та 16-річний хлопець отримали поранення гумовими кулями.

"На місці події поліцейські виявили дві гільзи калібру 9 мм і кулю. А вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет та бойовий пістолет Макарова, який був викрадений з будівлі міського відділу міліції під час його захоплення терористами в 2014 році", - повідомляють правоохоронці.

53-річному жителю Слов’янська правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Крім того правоохоронці відкрили кримінальне провадження через незаконне зберігання зброї за ч. 1 ст. 263 "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" ККУ.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...