Присутні розплакалися: Батько Децла знепритомнів на похороні і впав на труну

Батько із сином не спілкувалися багато років через сварку.

Батько Децла втратив свідомість під час похорону. Ілюстрація: соцмережі.

Під час прощання з сином у Олександра Тлумацького здали нерви. На панахиді продюсер підійшов до тіла Децла, в цей час присутні в залі люди розступилися. Чоловік не зміг упоратися з емоціями, втратив свідомість і впав на труну, інформують Патріоти України.

«Взяв сина за руку. Так стояв хвилин п'ять. Присутні не стримували сліз», - описує те, що відбувається кореспондент МК. Зазначимо, що Децл не спілкувався багато років з батьком. Олександр Тлумацький ні разу не бачив свого 14-річного онука Тоні. Їхня перша зустріч відбулася на похоронах. Під час церемонії прощання дідусь сів поруч з хлопчиком. Тлумацький весь час обіймав Тоні.
Проти спілкування Тлумацького-старшого з Тоні виступав сам Децл. Він не зміг пробачити батькові відхід з сім'ї і не бажав його бачити.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...