"Привяжу себя к президентскому столбу": Мешканець Алушти пригрозив місцевій владі Путіним через її бездіяльність (відео)

В Алушті на сесії міської ради було порушено питання вуличної торгівлі, що є болючим для місцевих жителів.

Скріншот

Курортну Алушту поглинула несанкціонована вулична торгівля, яка швидкими темпами перетворює центральні вулиці міста в китайські квартали. Місцевий житель звернувся до міської ради з погрозами: якщо і далі не будуть діяти, прив'яже себе до стовпа Путіна в Москві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

В Алушті на сесії міської ради було порушено питання вуличної торгівлі, що є болючим для місцевих жителів. Один з них звернувся до місцевого депутата Миколи Стасека зі скаргами.

"Мені було сказано наступне, привожу дослівно: якщо ви не вирішите питання на місці, я поїду в Москву, прив'яжу себе до президентського стовпа і буду сидіти доти, поки ця проблема не буде усунена", - розповів депутат.

Він також представив на підтвердження своїх слів звернення цього жителя Алушти в різні міські відомства, в яких описав проблему і просив вжити відповідних заходів. Однак інстанції, в які він звертався, відповіли йому формальними відписками.


Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...