Привіт з футбольної Росії: Скандальний Мілевський вимагає від "Динамо" 1,4 млн доларів

Футболіст вже подав скаргу в Федерацію футболу України з вимогою повернути зароблене.

Артем Мілевський. Фото:ZN.ua

Колишній форвард київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський зібрався відібрати в рідного клубу чималу суму – 1,4 мільйона доларів. Футболіст заявив, що столичний клуб не повністю погасив перед ним заборгованість із зарплати. Про це пише Преса України, зазначають Патріоти України.

Мілевський вже подав скаргу в Федерацію футболу України з вимогою повернути зароблене. З аналогічними скаргами в ФФУ звернулися й тренер Мирон Маркевич і захисник збірної України Артем Федецький.

Обоє вимагають від ФК "Дніпро" розрахуватися з боргами по зарплаті. Маркевич вимагає виплати 1,7 мільйона доларів, а Федецькому заборгували 1 мільйон доларів.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 12:11

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...