Привітна та доброзичлива: Україна увійшла в топ-15 у рейтингу "гостинних країн світу"

Серед країн "для пошуку друзів" наша Батьківщина зайняла п'яте місце

Україна - одна з найгостинніших країн світу. Фото: firtka.if.ua

За критерієм "гостинності" у рейтингу Expat Insider 2016, укладений InterNations, Україна посіла 15 місце. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське".

InterNations – одне з найбільших міжнародних співтовариств для людей, які живуть і працюють за кордоном. Рейтинг мав і інші критерії.

Наприклад, серед країн для "пошуку друзів" за індексом "легкості облаштування" іноземців в країні наша Держава отримала 5 місце, а за критерієм доброзичливості - 19 місце.

Результати складені на основі опитування понад 14 тисяч осіб, які представляють 174 національності з 191 країни. В цілому за сукупністю індексів (таких, як "якість життя", "сімейне життя", "стосунки і стать", "індивідуальні статки" тощо) Україна посіла 34 місце.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...