Пшонка-style: У мережі розкритикували показ мод в Одесі (фото)

Традиційний Odessa Fashion Week здивував інтернет-користувачів своїми дивними дизайнами.

У мережі висміяли Тиждень моди в Одесі. Фото: Фейсбук.

В Одесі з 22 по 26 березня проходив традиційний Тиждень моди (Odessa Fashion Week). Відбулися покази колекцій не тільки українських дизайнерів, але і майстрів з інших країн: Італії, Таджикистану, Нігерії та Молдови. У мережі ж висміяли показ мод через його моделі, що відверто нагадували стиль одного одіозного екс-чиновника. Знімки з заходу опублікувала спільнота "Рагу.лі" на сторінці Facebook, передають Патріоти України.

Користувачі мережі оцінили талант модельєрів і в коментарях висловили свою думку про представлені наряди.

"Одеська мода дивовижна, вона обслуговує інтереси навіть божевільних імператриць, які чомусь все ще не вимерли як клас, змінивши, щоправда, ареал свого існування з палаців на маршруточки", - написала автор поста на сторінці спільноти.

На думку, "критиків" дизайни тижня моди відзначилися "убогістю фантазії", але найбільше мережу вразили колекції одягу для чоловіків.

"Чоловічі колекції, представлені в Одесі, мене особливо вражали. Вони були або дуже нудні, або неймовірно неадекватні. Тут якраз проміжний продукт - дизайнер зрозумів, що чорні брюки і блакитна сорочка занадто нудно і вигриз кілька дірок для ефектності. Здається дірка на дірці не тільки в цьому дизайні, але і в фантазії автора", - написала автор посту.

Крім того, в інтернет-співтоваристві пройшлися і по жіночих колекціях одягу.

"Я не знаю, що це за творчість маленьких адептів стилю Коко, але бачу, що навіть якщо Пшонку вивезти з країни, то фанатів його стилю менше не стає", - прокоментували вбрання дівчат з дивними картинами в руках.

У цілому показ здивував своєю "вбогістю і неадекватністю" представлених дизайнів. "Тому гортаючи стрічку, будьте напоготові, що в будь-який момент на вас несподівано може напасти одеська мода", - підсумували в інтернет-співтоваристві.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...