Пустили за вітром: Стихія "атакувала" Київський суд, справи розлетілися (відео)

Від ураганного вітру, який пронісся Україною в понеділок, 11 березня, постраждала будівля Київського апеляційного суду. Відповідне відео з'явилося в пабліку "Київ Оперативний" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Від сильного вітру було пошкоджено вікно в будівлі і папки з архівними справами розлетілися по вулиці і валялися по всій дорозі. Пізніше співробітники суду зібрали документи. Користувачі мережі активно коментують дану подію, знаходячи схожість між роботою судової системи в Україні і курйозним інцидентом.

"В національному банку протягу ще не було?" - запитує Vitalii Didevych. "Ви, головне, згадайте це відео, коли вам знову скажуть про "таємницю слідства" та "захист персональних даних", - зауважив Vlad Vlad.

"В Італії, здається, прийнято на свята позбавлятися від усього старого... Напевно, в апсуді вчора було свято і там є італійці", - порівняв Ivan Savelev. "Не дарма кажуть, що закон і суд дірявий", - написав Максим Пісковий. "Пустили за вітром", - пожартувала Марина Горбунова. "Самий верховний закрив ці справи", - зауважив Денис Василенко.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...