Путін вбив ще одну родину: Активістку "Відкритої Росії" не пустили в реанімацію до дочки, яка вмирала

Анастасія Шевченко співпрацювала з "Відкритою Росією" і була заарештована за новим законом про "небажані організації", одним з ідейних натхненників якого є Володимир Путін.

Анастасію Шевченко не пустили до дочки у реанімацію. Фото: Фейсбук.

Дочка активістки "Відкритої Росії" Анастасії Шевченко, яка стала фігуранткою кримінальної справи про роботу небажаних організацій, померла в реанімації. Про це написав російський журналіст Євген Левкович, передають Патріоти України.

За словами Левковича, Анастасія Шевченко співпрацювала з "Відкритою Росією" і була заарештована за новим законом про "небажані організації", одним з ідейних натхненників якого є Путін. Причому, зазначає він, арешту не завадив навіть той факт, що активістка виховує трьох неповнолітніх дітей, серед яких була дівчинка першої групи інвалідності, що вимагає щоденного та дуже скрупульозного догляду.

"Позавчора дівчинка, яка всі ці дні була без матері, потрапила в реанімацію. Настя благала пустити її туди, щоб хоча б на день з нею побачитися. За останньою інформацією, вчора ввечері слідчий видав дозвіл, але Настю не пустили в палату. Сьогодні Аліна померла", - повідомив журналіст.

"Володимир Путін, особисто, убив ще одну маленьку людину. І разом з нею - цілу сім'ю", - додав він.


Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...