"Путінська стабільність": У Росії вчителів на "суботнику" змусили збирати сніг у мішки (фото)

Керівництво місцевої школи №95 прийняло рішення залучити вчителів до прибирання снігу на території, оскільки в місті "був сильний снігопад, з наслідками якого не вдавалося впоратися двірникам".

Вчителів змусили збирати сніг... у мішки. Фото: соцмережі.

У російському Саратові після сильних снігопадів шкільних вчителів вигнали на "суботник" і змусили збирати сніг у мішки, як опале листя. Відповідне фото було опубліковано в Twitter-акаунті "Папа дирекшионера", передають Патріоти України.

На ній зображено групу жінок, що працюють у дворі перед будівлею. "Вчителі тим часом на суботнику. І за що їм це, в 21 столітті, в 20-градусний мороз мішками і лопатами сніг прибирати?" – йдеться у підписі до фото.

У прес-службі адміністрації Саратова визнали, що керівництво місцевої школи №95 прийняло рішення залучити вчителів до прибирання снігу на території, оскільки в місті "був сильний снігопад, з наслідками якого не вдавалося впоратися двірникам". "Загальна тривалість робіт склала не більше однієї години", – пояснили в мерії.

Новина про вчителів викликала обговорення в соціальних мережах, інтернет-користувачі бурхливо висловлюють своє обурення:

"Ніхто так активно не допомагав фальсифікувати вибори, як вчителі! Ось тепер нехай і сьорбають повною ложкою "путінську стабільність"!

"Найсумніше, що вони навіть не розуміють абсурдність того, що відбувається. Напевно для них, в їх головах, це норма".

"Це їм за те що вони мовчазні раби".

"Традиційна заготівля снігу".

"Прийдуть додому, наварять снігу, наїдяться....."

"Безкоштовний фітнес, а ще набули навичок двірника, суцільні плюси, сподіваюся всі залишилися задоволені, попереду 10 років перемог і ривків".

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...