"Путлеровские полудурки убили уникального писателя!": На Донбасі загинув майор-доброволець ЗСУ (фото)

Олексій Ємець через свій стан здоров'я міг не брати участь у бойових діях, але відправився на війну добровольцем.

Олексій Ємець. Фото: соцмережі.

У зоні бойових дій на Донбасі загинув майор Збройних сил України Олексій Ємець. Про це повідомив доцент ХНУ ім. Каразіна Віктор Кисіль в Facebook, передають Патріоти України.

"Жах! Нещодавно перечитував його (з Олегом Яциною) книгу "Операція "Варяг". Книга. яка дає відповіді, в т. ч. на те, що сталося в Криму, на Донбасі. І це, незважаючи на те, що книга - 2002 року видання! Вічна пам'ять!", "вічна пам'ять", "жертви перемир'я", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Харківський журналіст Олег Перегон на своїй сторінці в Facebook написав, що Ємець був прекрасним журналістом, унікальним письменником, а в минулому - непідкупним слідчим прокуратури. "Путлеровские полудурки убили прекрасного журналиста, уникального писателя, ветерана правоохранительных органов (в прошлом — неподкупного следователя прокуратуры), комиссованного из-за слабого сердца из органов прокуратуры много-много лет назад, и занявшегося правозащитной журналистикой.

Он пошел добровольцем на войну, хотя мог остаться в тылу по всем документам. Он всегда был бесстрашен. За этого человека придется мстить фашистам-власовцам. Долго и усердно мстить", - написав він.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...