"Путин, памаги?!": У Таїланді неадекватна росіянка влаштувала дебош (фото, відео)

У Таїланді неадекватна туристка з Росії влаштувала скандал, коли її затримувала поліція. Відповідний момент, де 26-річна Катерина Латипова неадекватно поводилася і кричала "Допоможи мені, Росіє", зняли на відео очевидці, повідомляють Патріоти України з посиланням на News.Thai Visa.

Так, росіянка з 32-річним супутником Ісмаїлом Ісмаїловим очікувала таксі в Паттайї, коли чоловікові здалося, що група індійців порівнює фігуру подруги з пісочним годинником.

У результаті сталася перепалка, під час якої Катерина почала бити індійців напівпорожньою пляшкою пива. У зв'язку з заворушеннями перехожі викликали поліцію.

Приїзд правоохоронців не заспокоїв росіянку, а навпаки, вона почала плюватися, розсовувати ноги і викрикувати заклики про допомогу адресовані Росії. Лапитову повантажили в пікакп, де на неї вже чекав хлопець. Їх двох відвезли у відділення поліції.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...