Писанка від "Антонова": Мережу вразило незвичайне фото українського літака

"Неймовірна велич і краса, аж дух захоплює", "Синьо-золота птиця небесна", "Синичка", "Клас! Який він гарний!", — коментують інші користувачі Facebook.

Скріншот

Користувачів соціальних мереж захопило незвичайне фото українського літака, зробленого державним підприємством "Антонов". Знімок літака опублікували на сторінці Баба i кіт у Facebook. повідомляють Патріоти України.

"Великодня писанка від Антонова", — підписано фото.

Літак сфотографований спереду таким чином, що він нагадує великоднє яйце, пофарбоване в кольори українського прапора.

"Неймовірна велич і краса, аж дух захоплює", "Синьо-золота птиця небесна", "Синичка", "Клас! Який він гарний!", — коментують інші користувачі Facebook.

Пост з цим фото зібрав у соцмережі більше 3,4 тисяч лайків і більше 530 перепостів.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...