Писав пісні для Софії Ротару і Льва Лещенка: Помер відомий російський поет

Літератору було 89 років.

Фото: 24smi.org

У Москві у вівторок, 26 червня, помер відомий російський поет, радіо- і телеведучий Андрій Дементьєв, повідомляють Патріоти України.

Напередодні Дементьєв був госпіталізований після погіршення самопочуття, його повинні були доставити на лікування до Ізраїлю Дементьєв помер в 1-й Градській лікарні у Москві, цю інформацію також підтвердила його дружина.

Відзначимо, про госпіталізацію поета стало відомо ще 10 червня. Тоді його дружина Анна Пугач спростувала відомості про погане самопочуття поета і пояснила, що це був запланований візит до лікаря.

"Ми їздили до Боткінської лікарні, зараз він удома, відчуває себе добре",- поділилася вона, але незабаром поетові стало гірше і його госпіталізували повторно.

Нагадаємо, Андрій Дементьєв народився 16 липня 1928 року. Серед найбільш відомих його віршів - "Не смійте забувати вчителів", "Не ображайтеся на дітей", "Бути старим - непроста штука", "Ніколи ні про що не шкодуйте навздогін".

Пісні на його вірші співали такі знамениті виконавці, як Софія Ротару, Лев Лещенко, Людмила Зикіна, Вадим Мулерман, Анна Герман та інші. З 1981 по 1992 рік поет очолював популярний літературний журнал "Юність". У 1990-і почав працювати на телебаченні і радіо в якості кореспондента і ведучого.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...