''Рабство?!'': У Криму влаштували "повстання" проти окупантів (фото)

В окупованому Росією Криму пройшов одиночний пікет проти "губернатора" Севастополя Дмитра Овсяннікова. Акція протесту пройшла біля будівлі уряду міста, пише у Twitter "Кримський бандерівець", повідомляють Патріоти України.

"Крим. Нещадний бунт гардемаринів. В**ники у Севастополі вийшли на одиночний пікет, "зухвало" протестуючи проти окупанта Овсяннікова, який "знищує наш Севастополь і завоювання російської весни". Яке ще завоювання – мені поки не зрозуміло. Може, рабство?" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що учасники мітингу принесли плакати, на яких мер зображений із короною на голові і двома підписами: "Аз є цар" і "Овсянніков ворог Севастополя".

Супроводжує ілюстрацію і перелік аргументів пікетників:

- за порушення присяги, статуту та законів міста;

- за безслідне зникнення 2 млрд рублів (понад 840 млн грн) на очисні споруди;

- за знищення парку Перемоги;

- за зрив реконструкції Матроського бульвару;

- за розпродаж севастопольських земель за безцінь і за сумнівними схемами;

- за знищення пам'ятника історії (Херсонес і його хора);

- за невиконання травневих указів президента;

- за знищення робочих місць;

- за приниження пенсіонерів хам водіями і багато іншого.

"Ви підриваєте державні підвалини і завоювання Російської весни", – написано на плакаті. Завершує текст плаката заклик: "Ідіть! Ви знищуєте наш Севастополь!".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...