​Радник Авакова дав цінні поради голозадому пранкеру про поводження у тюремній камері (відео)

Зорян Шкіряк долучився до обговорення прикрого епізоду у фіналі "Євробачення"

Зорян Шкіряк не лишився осторонь скандальної витівки Віталія Седюка із оголенням сідниць у прямому ефірі "Євробачення-2017", йдеться у "Світському житті" повідомляють Патріоти України.

Сам факт витівки пранкера гучно обговорювали у Мережі, втім, ще більшій критиці піддалися коментарі міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова у дописі із світлинами хулігана після затримання.

"А поки, ця ганьба країни, зможе реалізовувати своє "хобі" в тюремній камері ізолятора тимчасового тримання. Правда, показувати зад тамтешнім мешканцям, насолоджуючись своїм "хобі" - я б йому не радив", - саме ці слова збурили громадськість.

У розмові із Катею Осадчею радник Авакова, Зорян Шкіряк, підтримав шефа.

"Я його підтримую з огляду на емоційність, безумовно, така витівка на "Євробаченні" В Україні викликала у мене огиду. Коли це межує з вседозволеністю і відвертим ідіотизмом, скажімо так, важко визначити це логічно", - прокоментував Шкіряк ситуацію.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...