"Радость со слезами на глазах": На росТБ цинічно висловилися про Майдан в Україні (відео)

Депутат нелегітимної Держдуми Росії Костянтин Затулін цинічно заявив, що без загибелі Небесної Сотні на Майдані країна-агресор не змогла б захопити Крим, повідомляють Патріоти України.

Він назвав цей злочин святом всього російського народу і поділився планами по його відзначення. Жорстоку і лицемірну промову з виправданням агресії Кремля проти України одіозний політик озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Почавшись як п'ятиріччя Майдану, цей тиждень Майдану перетворився на початок "російської весни" в Криму. І мине зовсім небагато часу, я знаю, що ми будемо відзначати, і Крим буде відзначати. У нас навіть рада Держдуми виїжджає, щоб взяти участь в цих святкуваннях", — сказав він.

Продовжуючи проводити паралелі між розстрілами на Майдані і анексією Криму, Затулін підкреслив, що ці події нібито стали черговим історичним прикладом того, що Росії нічого не дістається просто, безкровно, без рішень і труднощів.

"Те, що відбувалося з Кримом протягом 23 років його перебування в незалежній Україні, безумовно, трагедія, яка завершилася тим, що Крим повернувся. Але якби не сталося те, що сталося в Україні з Майданом трагедія набагато більшого масштабу, цієї радості ми б не відчули. Це радість зі сльозами на очах, це те, що ми будемо відчувати, коли будемо відзначати "повернення" Криму", — продовжив свою цинічну промову Затулін.

Підсумовуючи, він додав, що незважаючи на серйозний вплив окупації Криму на відносини Росії з Україною і рештою світу, країна-агресор не має наміру його повертати. "Ми ніколи не повернемося назад, коли справа стосується присутності, знаходження цієї російської землі в Російській Федерації", — нахабно висловився російський депутат.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...