"Радость со слезами на глазах": На росТБ цинічно висловилися про Майдан в Україні (відео)

Депутат нелегітимної Держдуми Росії Костянтин Затулін цинічно заявив, що без загибелі Небесної Сотні на Майдані країна-агресор не змогла б захопити Крим, повідомляють Патріоти України.

Він назвав цей злочин святом всього російського народу і поділився планами по його відзначення. Жорстоку і лицемірну промову з виправданням агресії Кремля проти України одіозний політик озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Почавшись як п'ятиріччя Майдану, цей тиждень Майдану перетворився на початок "російської весни" в Криму. І мине зовсім небагато часу, я знаю, що ми будемо відзначати, і Крим буде відзначати. У нас навіть рада Держдуми виїжджає, щоб взяти участь в цих святкуваннях", — сказав він.

Продовжуючи проводити паралелі між розстрілами на Майдані і анексією Криму, Затулін підкреслив, що ці події нібито стали черговим історичним прикладом того, що Росії нічого не дістається просто, безкровно, без рішень і труднощів.

"Те, що відбувалося з Кримом протягом 23 років його перебування в незалежній Україні, безумовно, трагедія, яка завершилася тим, що Крим повернувся. Але якби не сталося те, що сталося в Україні з Майданом трагедія набагато більшого масштабу, цієї радості ми б не відчули. Це радість зі сльозами на очах, це те, що ми будемо відчувати, коли будемо відзначати "повернення" Криму", — продовжив свою цинічну промову Затулін.

Підсумовуючи, він додав, що незважаючи на серйозний вплив окупації Криму на відносини Росії з Україною і рештою світу, країна-агресор не має наміру його повертати. "Ми ніколи не повернемося назад, коли справа стосується присутності, знаходження цієї російської землі в Російській Федерації", — нахабно висловився російський депутат.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...