"Ради него сама бы села на нары!": У Новосибірську виступили за встановлення пам'ятника Сталіну (відео)

Якби Сталін "добив" частину населення СРСР, то "не було б такого безладу в країні", вважають ініціатори появи пам'ятника радянському тирану.

Скрін відео

Жителі Новосибірська, які виступили за встановлення в місті пам'ятника Йосипу Сталіну, вважають, що радянський диктатор був "найбільшим керівником" РФ. "Він не був тираном, не був диктатором. Він був найбільшим керівником нашої держави", - заявив один з шанувальників Сталіна кореспонденту Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"Щоб повернути ім'я Сталіна, я б сіла навіть на нари разом з Чубайсом або навіть викликала його на дуель", - зізналася пенсіонерка.

Росіяни впевнені, що репресії в Радянському союзі виникли не через Йосипа Сталіна, а його агресивна політика була корисною для суспільства.

"Він не добив багатьох, тоді б не було такого безладу в країні", - сказав журналістам житель Новосибірська.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...