"Ракеты Киев - Москва на Крещатике!": Відомий журналіст висміяв Росію за боязнь НАТО (відео)

Український журналіст Роман Цимбалюк затролив Російську Федерацію за патологічний страх того, що Україна вступить у НАТО і завдасть удару по країні-агресору, повідомляють Патріоти України.

Він також жорстко засудив Москву за спробу виправдати анексію Криму і окупацію Донбасу бажанням захиститися від військового союзу України із Заходом. Таку позицію він виклав у своєму відеоблозі на YouTube.

Цимбалюк наголосив, що якби США хотіли розмістити бази НАТО на території України, то могли б це зробити уже зараз. Адже Україна контролює 93% своєї території, а росіянам вдалося окупувати лише 7%. Вільної території нашої країни цілком достатньо для того, щоб на ній дислокувався військовий контингент Альянсу.

"Досі, навіть через п'ять років, на Хрещатику не стоїть жодної ракети класу Київ — Москва для того, щоб якимось чином показати російському ведмедю його місце", — із сарказмом підсумував журналіст.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...